• Je huwelijksfoto’s na de bruiloft: het kan (en mag)!

  Fotografie

  Iedereen een handje schudden, dansen, eten, ervoor zorgen dat alles vlot draait en iedereen zich amuseert en … ook nog foto’s? Pfoeh. Gelukkig kan je ook perfect ná je bruiloft trouwfoto’s laten maken. Klaar om je bruidsjurk een tweede keer aan te trekken?…

  Text: Redactie

  Een tweede kans

  Heeft je fotograaf je verleid tot cheesy poses? Had je net een grote pukkel of liet het weer het afweten? Of heb je tot je grote spijt voor een goedkope beginnende fotograaf gekozen en begin je bijna te huilen bij de gedachte dat dít de huwelijksfoto’s zijn waar je nog minstens een halve eeuw naar moet kijken? Dan zijn er post-wedding sessions om je op te beuren. Want ja hoor: een tweede kans bestaat. Is het écht zo erg dat de foto’s niet gemaakt werden op de dag zelf? Nah. Het belangrijkste aan een huwelijk is niet het feest, wel de gedachte dat jullie uit liefde écht voor elkaar gekozen hebben.

   

  Geef je gasten aandacht

  Alle gasten willen het echtpaar natuurlijk persoonlijk proficiat wensen. Als je zo’n 150 genodigden hebt, zit je dag dus snel vol. Ook met minder gasten is het nogal sneu voor de aanwezigen dat jullie na de ceremonie een uur verdwijnen voor een shoot. Een afterwedding fotoshoot is ideaal om je huwelijksfoto’s in alle rust te laten maken, zonder dat iemand op jullie zit te wachten. Bovendien zie je er van nature mooier en jonger uit wanneer je ontspannen bent.

  Op locatie

  Huwelijksfeest in België, maar altijd al gedroomd van een zonovergoten, exotische fotoshoot? Now’s the time! Trek jullie huwelijksplunje terug aan en maak die foto’s op een zalige locatie – waarom niet tijdens je honeymoon? Iedereen heeft je al gezien in de hagelwitte versie, dus het maakt ook niet uit dat je jurk deze keer wél vuil wordt. Spring er gerust mee in de zee. Geschokt? Check dan maar eens wat voor mooie foto’s een uitwaaierende bruidsjurk in azuurblauw water oplevert!

   

  Wanneer laat ik de foto’s maken?

  De dag nadien, een week nadien, op jullie eerste verjaardag, of de dag dat jullie elkaar 10 jaar kennen, … Jij kiest! Zolang je maar bekomen bent van het feest. ? Een shoot van 2 à 3 uur is trouwens véél goedkoper dan een reportagefotograaf boeken voor een hele dag.

   

   

  Auteur: Marlies Maddens / Foto’s: Unsplash