• Vijf soorten trouwjurken die je naar een aanzoek doen verlangen

  Bruidslook Bruid

  Je huwelijksdag is één van de mooiste dagen van je leven en dan moet je natuurlijk schitteren!…

  Text: Redactie

  Een klassieke trouwjurk is altijd mooi, maar wij kiezen toch eerder voor een modernere aanpak. Een jurk waarmee je opvalt en waarbij je de laatste trends in fashion volledig volgt, wat wil je nog meer op je mooiste dag? Schitter met deze vijf hotste trends als een ware fashionista!

  1. Klein en fijn

  Een beetje vlees tonen op je huwelijksdag, dat mag! Daarom worden korte trouwjurken steeds populairder. Zorg er gewoon voor dat je benen een mooi kleurtje hebben en kies voor een model dat je flatteert. Zo loop je vol zelfvertrouwen en met blote benen naar het altaar.

  2. Laagje na laagje

  Een trouwjurk is vaak bombastisch met vele lagen stof over elkaar. Maar het kan ook simpeler met laagjes zoals je ziet in onderstaande voorbeelden. Zo bekom je een soort geometrische jurk die helemaal de nieuwste trends volgt.

  3. Naar een feestje?

  Het spijtige aan een trouwjurk is dat je hem slechts één keer kan dragen. Met een midi-cocktailjurk is dat niet het geval. Die kan je gerust nog dragen voor een exclusief feestje.  Bovendien kom je op je huwelijksdag opnieuw heel origineel uit de hoek.

  4. Keep it simple

  Het moet niet altijd te ingewikkeld zijn: geen hoepeljurken of heel veel kant. Een jurk die schittert in zijn eenvoud is vaak mooier dan te veel sier. Bovendien sta je er gegarandeerd heel sexy mee.

  5. Franjes ten top

  Wil je echt opvallen met een originele trouwjurk? Dan moet je kiezen voor franjes. Spring uit de ban en doe alle monden openvallen…

  Foto’s: Getty Images